Dugneberg B & B holder midlertidig stengt fra 22. oktober 2018

Det er ikke mulig å booke overnatting etter denne datoen.  

Beliggenhet og adkomst

Dugneberg ligger ca 2,5 km sør for Åkrehamn, og 13 km nord for Skudeneshavn, på vestsiden av Karmøy. Dugneberg har direkte avkjørsel fra riksvei 47, og er skiltet med ”Rom”. Til Karmøy kommer man enkelt med egen bil, buss eller fly. Ved anledning kan vi hente dere på flyplass eller bussterminal mot et mindre beløp.

Rommene

Vi har både dobbelt og enkeltrom til leie, i en egen del av huset. Det er felles gjestebad med badekar og dusj. Rommene har enkel standard, men er store, rene og velholdte. Det er ikke lov å røyke inne i huset.

Pris

Prisen pr person er 250 kr pr natt, dette er inkludert en god og trivelig frokost servert til avtalt tidspunkt. Rabatt kan avtales for større grupper eller lengre opphold.

Litt mer om stedet

Dugneberg er ett lite gårdsbruk som ligger i ett stille området. Det tar ca femten minutter å spasere ned til havet. Det er også flotte turstier innover lyngheiene i nærheten. Dugneberg har ett trivelig uteareal, med plener og marker, der alle er velkomne til å tusle rundt, eller finne seg en benk for å lese litt i en bok. Fra toppen av Dugneberg kan man se utover havet, og nyte en fantastisk solnedgang på klare sommerkvelder. Det er også lov å forsyne seg fra bærbuskene i den gamle havnehagen. Nærmeste tettsted er Åkrehamn, her finnes det ett utvalg av butikker og enkel servering. Ellers er det mange spennende aktiviteter og severdigheter på Karmøy og omlandet som man bør få med seg dersom man har tid. Her kan du lese mer om Haugalandet

PRICE / PRIS

250 NOK pr per.

CONTACT / KONTAKT

Email / epost:  jaliknes@online.no Tlf: + 47 481 50 787